Hej från golvet!

Hej!

Ligger på golvet och har sorterat strumpor!
Jo ra, bilen går bra…:-)

Tror ni högen blir mindre om jag lägger mig på den?

Nu kör jag vidare!

Tack för snabbisen:)

20120812-121634.jpg

Annonser

17 thoughts on “Hej från golvet!

 1. Här hemmalagad pizza-paus :). Har själv en hög m udda strumpor framför mig som bara växer å växer … Begriper inte?
  På gensyn 🙂

 2. hahaha skön du är – men absolut, högen med strumpor blir garanterat mindre om du lägger dig på den… och det bästa av allt är att de samtidigt hittar sin kompis – så när du vilat klart på stumphögen så är alla strumpor ihopparade med sin kompis……… eller så var det min önskedröm att det vore så enkelt att sortera strumpor, bara bygga hög ocho sen vila lite på dem 🙂
  Lycka till!

 3. Strumphögar ser nog likadan ut hos oss alla 😀 man kan ju oxå fråga sig varför det alltid saknas en partner till ett antal strumpor varje gång man tvättar :O ibland misstänker jag hunden men han ser alltid lika oförstående ut 🙂

 4. Oj, det ser tufft ut Magnus men snart är du klar. Härligt!
  Har precis läst klart din bok och jag är oerhört imponerad av din styrka att lyckas ta dig ur skiten. Visst……en hel del dumma saker har du gjort gekom åren men att ändå resa sig och komma igen är jävligt starkt gjort. Jag jobbar med långtidssjukskrivna och vet hur oerhört svårt det är att ta sig ur en depression men framförallt ett missbruk. Vi vet ju inget om morgondagen men det känns som du är en bra bit på väg.

  Helt fantastiskt att du svarar på så många inlägg, det är man inte bortskämd med. Jag är bara lite orolig att du ställer för höga krav på dig själv vad gäller detta också. Får du tusentals besökare så funkar det ju inte att svara alla. Skriv det du hinner och känn inget tvång, vi gillar dig ändå!!!

  Ha det gott och massor av styrkekramar och Lycka till i framtiden och med dina killar!

  • Hej Marie!

   Tack för dina ord!

   Jo, jag har gjort mycket dumt…
   Det är nog viktigt att poängtera att jag absolut gått vidare och berättat om mina fadäser, men! Det finns självklart mycket jag inte är stolt över!

   Jag tar dina ord till mig, jag känner dock att ger ni mig tid så vill jag skriva tillbaka.
   Mitt mål med bloggen är att det ska vara dialog likväl som monolog:)

   Ha en bra dag!
   Kram

 5. Godmorgon 😉 jaså du har hittat ett så kul nöje haha.. Mina har en tendens att tvättmaskinen slukar upp. Tror jag lyckats länka riktigt till min blogg nu, du kan ju snabbkolla o se om du kan se något 🙂 lite intag av frukost o såklart Handbollsfinalen!! 🙂 Ha en fin kväll Kram A-C

 6. Vi har löst det genom att bara köpa svarta strumpor till de tre killarna i familjen och vita till mig, samma sort som gör det lättare att para ihop tips från mig!
  Nu blir det 1,5 tim träning för mig och samtidgt kolla in handbollen!

 7. Haha va snygg du va där på golvet !! Gillar minen :)) tycker du ska köpa vecko dags strumpor på hm och bara använda dom, då slipper du det här ..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s